Vesti

Velikogospojinski dani 2017

Posted On septembar 10, 2017 at 2:06 pm by / No Comments

https://www.ukrasnesvecemojic.com

Velikogospojinski dani i ETNO BAZAR

Sveće i Velikogospojinski dani. U okviru  Velikogospojinskog etno-bazara bile su izložene i unikatne sveće SZR Mojić 2016.   Na prelepom štandu u centru Novog Bečeja bile su izložene raznobojne sveće.  Iz ove specijalne radionice  mamile su poglede posetilaca. Nesvakidašnji doživljaj, raj za oci i uvek ljubazan gospodin Mojić. Ostali su u lepoj uspomeni kako izlagačima tako i posetiocima ove podmanifestacije.

Inspirativan rad i neiscrpne ideje, tvorca ovih malih remek dela, ukrasili su domove mnogih prijatelja. Posetilaca i turista koji su tih dana posetili našu varoš.

                                     

Manifestacija

Ovogodišnja manifestacija Velikogospojinski dani „Gospojina 2017“ u Novom Bečeju počinje sutra i trajaće do 27. avgusta. Organizatori su pripremili bogat program kako bi opravdali epitet jedne od najboljih porodičnih manifestacija na ovim prostorima.

Velikogospojinski dani u Novi Bečej privuku više od 200.000 posetilaca svake godine jer pružaju atraktivan i besplatan program za sve generacije: od pripreme kulinarskih specijaliteta i čuvenog takmičenja u spremanju najbolje riblje čorbe začinjenog prepoznatljivim zvukom vojvođanske tambure i izbora za najbolju tamburašku bandu do daleko poznate Revije paradnih zaprega.